Domů » Blog » Podzimní České Švýcarsko

Podzimní České Švýcarsko

Na podzim se stalo pravidlem, že s kolegy z fotopivo.cz vyrážíme na velkou společnou výpravu do Českého Švýcarska. Také je pravidlem, že nám alespoň jeden den proprší, ale fotograf musí být schopen využít každého počasí pro svůj tvůrčí záměr.

Ráno na StudenciRáno na Studenci

Tento rok jsme asi nejvíce času strávili na kopci, který se jmenuje Studenec. Je dosti vysoký na to, aby při „špatném počasí” tzn. zamračeno a nízká oblačnost, právě onu nízkou oblačnost zachytával na svých svazích a v bukových lesích jí měnil v čarokrásnou mlhu.

Na Studenci jsme fotografovali po dvě rána, zavítali jsme také na náš oblíbený Křížový vrch na západ slunce a poslední uplakaný den jsme probrouzdali v kaňonu Kamenice. Přes den jsme se pohybovali v okolí Jetřichovic, kde jsme zkoumali nová místa a nové možnosti a také v blízkosti kopce Spravedlnost, na který jsme vystoupali a ověřili si fotografickou zajímavost výhledu na Lužické hory.

Rádi byste se do Českého Švýcarska vydali na výlet? Určitě se podívejte na webové stránky www.region-ceskesvycarsko.cz, kde najdete spoustu užitečných informací.

Nejnovější zápisky

Letní Toskánsko

Na začátku července 2009 jsme se vydali s kamarády z fotopivo.cz na letní fotografickou výpravu do prosluněného...

čti více >

Podzimní České Švýcarsko

Na podzim se stalo pravidlem, že s kolegy z fotopivo.cz vyrážíme na velkou společnou výpravu do Českého...

čti více >

Podzimní Slovenská výprava

Ze začátku podzimu 2008 jsme se rozhodli vypravit se na Slovensko. Opět ve stejném složení jako do Toskánka...

čti více >
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace